Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-denhaag.nl


  Mediums in Den Haag.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Wat een fijn gesprek gehad zojuist.
Alles werd op een mooie manier uitgelegd. En wat een fantastische humor. Met humor werd ik gerustgesteld En iets heel moois bevestigd hahaha nou ik verheug me er erg op.
Als zover is, laat ik het je weten.
Lieve groet.




Ervaring van C met medium Antwan   Ervaring van C met medium Antwan   Ervaring van C geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Inzicht en advies van het hoogste niveau. Ik heb er nauwelijks woorden voor.




Ervaring van Lies met medium Caroline   Ervaring van Lies met medium Caroline   Ervaring van Lies geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Verbluffend goed! Het is ongelofelijk wat Caroline je weet te vertellen. Ik was er even stil van. Ze is echt heel goed, draait er niet omheen, is duidelijk en vriendelijk. Ik raad iedereen aan haar te bellen.




Ervaring van Leuke naam met medium Caroline   Ervaring van Leuke naam met medium Caroline   Ervaring van Leuke naam geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique is al bijna 2 jaar mijn steun telkens weet ze me weer gerust te stellen als ik weer even het niet meer zie zitten .. ze is zo een luisterend oor maar is zo goed in haar voorspelling .. haar gidsen begeleiden haar zo goed, de tijdsaanduiding is zo juist .. je zei hij gaat je een berichtje sturen vandaag en morgen zijn jullie samen wel het klopte .. ga je nog vaak bellen als ik het even niet meer weet dank u voor alles , je bent een topper




Ervaring van Anneke met medium Monique   Ervaring van Anneke met medium Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Maaike
  Ervaring met medium Maaike
  Maaike is heel empatisch en inzichtvol. Ze bied klaarheid over moeilijke connecties en goed advies voor verdere stappen.




Ervaring van Christophe met medium Maaike   Ervaring van Christophe met medium Maaike   Ervaring van Christophe geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maaike  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  lieve Jen,
hoop dat het goed met u gaat, hoop je snel te kunnen spreken... liefs a




Ervaring van a met medium Jennifer   Ervaring van a met medium Jennifer   Ervaring van a geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Mighty Carola,
You did it again!
Ik bel je vaak, maar je voorspellingen blijven ook keer op keer uitkomen. Of het nu gaat om mensen, relaties, werk, dieren, ... je kan het allemaal, en hoe?!
Gisteren zei je dat er een telefoontje kwam voor eind van het weekend, en jep, vandaag was het zover ondanks dat ik het helemaal niet meer had kunnen geloven.
Dank je wel.voor je geduld, voor je fantastische gaven, voor dat je er altijd op het juiste moment en de juiste manier bent, voor alles!
Veel liefsxe




Ervaring van e. met medium Carola   Ervaring van e. met medium Carola   Ervaring van e. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Fijne vrouw die je als een waterval de situatie en de vooruitzichten verteld, in mijn geval een positieve erg fijn voor dat steuntje in de rug!




Ervaring van G.  met medium Destiny   Ervaring van G.  met medium Destiny   Ervaring van G. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Bedankt voor je heldere uitleg. Ik moest niet veel uitleggen aan je. Je hebt mijn leven op tafel gelegd zoals het nu is. Heb je net aan de lijn gehad.
Ik heb hem dan toch intuatief een berichtje gestuurd met het geen ik ineens doorkreeg: blijf in jezelf geloven. je kunt alles bereiken wat je maar wilt




Ervaring van Anoniem met medium Aurora   Ervaring van Anoniem met medium Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Esther
  Ervaring met medium Esther
  Lieve Esther
Heel erg bedankt voor het duidelijk consult. Ik kan alles plaatsen wat je me verteld hebt. Je bent een topper.
Liefs, Nadya




Ervaring van N.E. met medium Esther   Ervaring van N.E. met medium Esther   Ervaring van N.E. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met medium Michelle
  Ervaring met medium Michelle
  Eerlijk en zuiver medium. Analytisch zeer goed in haar voorspellingen waardoor de adviezen ook duidelijk zijn. Een aanrader.




Ervaring van Jon met medium Michelle   Ervaring van Jon met medium Michelle   Ervaring van Jon geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Michelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Met jou zijn de gesprekken altijd vertrouwd, eerlijk, oprecht, met respect, vol vertrouwen. Jij ziet de dingen zo helder, duidelijk en met zoveel gevoel. Bij jou kun je alles vragen, niks is teveel, je bent er altijd, voor iedereen vooral voor mij.
Je kunt zoveel aanvoelen, het juiste en dat voelt goed.

Ik kan mij geen beter medium wensen dan jij. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Je gaf enige tijd geleden aan dat ik op moest passen voor een zwarte auto, want het zou lijken op een ongeluk, maar deze zou ik net kunnen ontwijken, want je zag mij of mijn auto geen schade hebben. De man zou wel agressief zijn.
Nou vorige week wist ik precies wat je bedoelde, want een agressieve man in zwarte auto ging over het verdrijvingsvlak voor me rijden, stond vervolgens met slippende banden ineens voor me stil, probeerde me vervolgens de vangrail in te duwen om daarna er als een haas vandoor te gaan. Afgezien van schrik en boosheid, heeft het me verder niets gedaan en kon ik gewoon mijn weg vervolgen. Wederom iets wat is uitgekomen zoals je gezegd hebt!
Je bent een topper en ben benieuwd wanneer het volgende gebeurd wat je hebt voorspeld. Tijd kan je nooit zeggen, maar dat het gebeurd is zeker. Dikke kus




Ervaring van G met medium Anny   Ervaring van G met medium Anny   Ervaring van G geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Lieve Merlijn wat ben jij een engel. Zo zuiver en alles klopt. Je hebt me zo ondersteund in mijn proces. Intens dankbaar. Prachtige inzichten en down to earth. Wat een verademing. Ik blijf jou bellen!! Warme groet van Antoinette




Ervaring van Antoinette met medium Merlijn   Ervaring van Antoinette met medium Merlijn   Ervaring van Antoinette geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Marius
  Ervaring met medium Marius
  Wat een aanrader is dit! Naast de runestenen voelt Marius ontzettend goed in. Verbazingwekkend wat hij wist te vertellen over mensen waar ik hem niks over had verteld. Hij weet veel en is ook nog eens heel gezellig.




Ervaring van P met medium Marius   Ervaring van P met medium Marius   Ervaring van P geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marius  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana stelt me gerust in bepaalde kwestie's waar ik over pieker. Ze geeft me goede tips hieromtrent. Wat ze zag was heel positief en ik kan nu weer allemaal loslaten. bedankt Oceana. Grtjes Mar




Ervaring van Marit met medium Oceana   Ervaring van Marit met medium Oceana   Ervaring van Marit geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Bedankt lieve Jeanet om er voor mij te zijn wanneer het moeilijk gaat. Heel verwonderlijk hoe je zoveel kan weten. Liefs M




Ervaring van Milan met medium Jeannet   Ervaring van Milan met medium Jeannet   Ervaring van Milan geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Beste Anitta, bedankt voor je voorspellingen. Je bent de beste. xx H




Ervaring van Helena met medium Anitta   Ervaring van Helena met medium Anitta   Ervaring van Helena geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Hoi Marya lieve dame, jij geeft op een rustige en heldere manier uitleg. Tot nu toe is alles uitgekomen. Aanrader! Liefs K




Ervaring van Kate  met medium Marya   Ervaring van Kate  met medium Marya   Ervaring van Kate geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha, ik heb je niet lang kunnen spreken maar het gene je me op korte tijd kon zeggen betekende zoveel voor mij. Ik ben heel blij dat ik je gesproken heb. Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Manuela met medium Isha   Ervaring van Manuela met medium Isha   Ervaring van Manuela geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Sabina is een Top paragnoste .
Ik heb er vertrouwen in omdat ze dingen heeft gezegd die ze niet kon weten.
Echt goed.
TOP .





Ervaring van Anja met medium Sabina   Ervaring van Anja met medium Sabina   Ervaring van Anja geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, ik heb je vandaag gesproken.

Hoop je gauw terug te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Chantalle met medium Olga   Ervaring van Chantalle met medium Olga   Ervaring van Chantalle geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Bedankt voor alles.
Top medium, prettig persoon om mee te praten.

Je bent echt een topper en ik kan je zeker aanraden.
Jasmijn.




Ervaring van Jasmijn met medium Louisa   Ervaring van Jasmijn met medium Louisa   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Een pluim voor Dirk. Gaf me toch wel inzichten!
Een dikke merci.




Ervaring van Fien met medium Dirk   Ervaring van Fien met medium Dirk   Ervaring van Fien geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Hoi Anne, je had helemaal gelijk wat je zei en bedankt voor het weghalen van de negatieve energie. Helaas kon ik het einde niet meer meemaken omdat mijn telefoon leeg was. Ik hoop dat alles toch goed is gelukt.
Bedankt Anne





Ervaring van Nadya met medium Anne   Ervaring van Nadya met medium Anne   Ervaring van Nadya geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Dat was zeer duidelijk Lobke. Mijn credits waren op maar bedankt voor de heldere uitleg.




Ervaring van Anoniem  met medium Lobke   Ervaring van Anoniem  met medium Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Wat een geweldige vrouw! Lief, recht door zee en alles wat ze verteld klopt en kon ik plaatsen!
Aanrader!!
Heel erg bedankt!
Liefs L




Ervaring van Laura met medium Mayela   Ervaring van Laura met medium Mayela   Ervaring van Laura geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola, ik heb het momenteel moeilijk .Zonder dat ik iets vertelde kon jij de oorzaak van mijn probleem opnoemen. Je gaaf me advies en hoop zo dat je voorspelling uitkomt.




Ervaring van Mia met medium Carola   Ervaring van Mia met medium Carola   Ervaring van Mia geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Lieve Marja, Een rustige en oprechte dame. Echt een aanrader voor vele. Bedankt voor alles Marja. Liefs L




Ervaring van Lieselot met medium Marja   Ervaring van Lieselot met medium Marja   Ervaring van Lieselot geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Dag Zoe, jij bent een geweldig rustig persoon die heel goed de tijd neemt om de boodschap door te geven. Jouw voorspelling is uitgekomen. Grtjes D




Ervaring van Dian met medium Zoe   Ervaring van Dian met medium Zoe   Ervaring van Dian geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Petrus is rustig en lief, Hij zit er altijd bonk op. Bedankt Petrus. Liefs E




Ervaring van Els met medium Petrus   Ervaring van Els met medium Petrus   Ervaring van Els geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Super goed gesprek gehad met Lili. Ze is heel goed met haar voorspellingen. Echt een aanrader als je ergens meezit.
Liefs Mir




Ervaring van Mireille met medium Lili   Ervaring van Mireille met medium Lili   Ervaring van Mireille geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve MB rhais
Weer al had u gelijk. Bedankt lieve dame voor alles.
Alles is gebeurd zoals u zei xx.. Liefs Lis




Ervaring van Lis met medium MB Rhais   Ervaring van Lis met medium MB Rhais   Ervaring van Lis geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Aurora is in 1 woord GEWELDIG. Ze voelt uitstekend aan en komt met zeer wijs advies. Helpt je op weg en doet een stapje meer. Geen vraag of situatie is haar vreemd en ze is ontzettend liefdevol. Dankjewel en groetjes van M




Ervaring van Marcel met medium Aurora   Ervaring van Marcel met medium Aurora   Ervaring van Marcel geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Bedankt voor het gesprek Valentine. Ik hoop zo dat je gelijk krijgt. Ik laat het voor nu effe los en ik laat je over 6.. nog iets weten.
Je bent een vriendelijke aangename vrouw en recht voor de raap. Liefs J




Ervaring van Josť met medium Valentine   Ervaring van Josť met medium Valentine   Ervaring van Josť geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-denhaag.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden